WO FONG

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3709 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wo Fong. Meer weten? Ontdek meer

1 feb 2023 om 7:06 Heerlijk eten, vriendelijke bezorger
31 jan 2023 om 19:25 Geweldig lekker eten.
30 jan 2023 om 19:18 Goed eten en op tijd bezorgd. Aanrader!
30 jan 2023 om 10:27 Het eten kwam op de tijd waarop ik het aangevraagd had. Het smaakte ons goed.
29 jan 2023 om 23:47 Eten was gewoon slecht geen aanrader dus.
28 jan 2023 om 21:02 Om 17.05 besteld en om 18.45 werd er pas gebeld met de vraag of we het konden komen halen. Te druk voor bezorging.......?! Wij hebben geen auto, dus bleef enige mogelijkheid om te annuleren. We hadden graag eerder bericht gekregen ipv anderhalf uu
27 jan 2023 om 22:54 Eten was een kwartier vroeger dan opgegeven eten was heel warm en erg lekker .babi pangang was heerlijk mals en de sate was ook heerlijk ,heel tevreden en heel lekker gegeten.
25 jan 2023 om 20:50 Prim BEZORGING DNK U WELL
25 jan 2023 om 16:29 Precies op tijd bezorgd
24 jan 2023 om 19:15 Moesten helaas lang wachten ,maar was het waard ,goed warm en heerlujk mals eten , tot de vomgende keer
24 jan 2023 om 9:50 Bezorgtijd stipt op tijd. Eten was goed warm en lekker, zoals ik gewend ben van Wo Fong. Een aanrader!
21 jan 2023 om 15:07 Uiterst tevreden over zowel bezorging als bezorger. De Foe yong hai, de nassi en de bami waren heerlijk, maar de Tjaptjoi was té zout. Ik denk dat dit incidenteel was, want andere keren was dit gerecht wel naar mijn smaak.